Am lansat campania Caravana Rimano® - Rigips®

Rimano

Dragi prieteni – meșteri, constructori, aplicatori, beneficiari, hai, adunaaaaaaa-rea! Trebuie neaparat să aflați veștile cele bune, mai ales că sunt în joc și premii! 

Anunțăm cu entuziasm campania “Caravana Rimano®  - Rigips® ”, în cadrul căreia vom organiza o serie de evenimente de prezentare pe care le vom desfășura în corturi amplasate la locațiile magazinelor partenere și nu numai ….SURPRIZĂĂĂĂĂ.

Bine, bine, aveți dreptate, ceva tot trebuie să vă mai spunem. Vor fi multe evenimente interactive, vor fi și evenimente spontane, dar și evenimente programate, vor mai fi și prezentări de produse…..și…ah, atât vă putem spune momentan.

Stați cu ochii în 4, revenim cu vești despre când și unde, cine și ce ...mai concret.

Pe timpul campaniei, constructorii, aplicatorii, beneficiarii care vor participa la evenimentele din cadrul Caravanei noastre vor primi ca premii vouchere valorice de 50 RON (TVA inclus). Și-avem multe vouchere....ah, atât vă putem spune momentan.

“Caravana Rimano®  - Rigips® ” se va desfășura în perioada 7 mai – 30 noiembrie 2018, în toată țara, în anumite magazine partenere. Revenim curând cu detalii!

Nu plecaaaați departe!

Avem multe vouchere de oferit.

Descarca regulamentul campaniei de aici