Am lansat campania Caravana Habito

Rigips

Lume, lume – adică voi, dragi meșteri! Știți deja cât de mult ne place să vă facem surprize.

Ne dorim să fim mai aproape de voi, așa că lansăm campania – “CARAVANA HABITO”! Ce facem? Mai exact, ne plimbăm prin toaaaată țara să ne întâlnim cu voi, vă așteptăm cu multe surprize, premii și un banc de lucru pentru cei puși pe treabă! 

În perioada iunie – septembrie ne vom plimba prin toată țara. Pornim din București, 19-20 IUNIE-DEDEMAN GIURGIULUI, 21 IUNIE - SOMEȘ (DEP ANTIAERIANA), 22-23 IUNIE-DEDEMAN BANEASA… Stați pe-aproape, urmează să anunțăm și celelalte locații în care vom ajunge!

Fiți cu ochii în 4, poate ne vedem chiar în orașul vostru! Timp de 1-2 zile vom fi mai aproape de voi, vă vom povesti despre placa Habito®, vom raspunde la toate întrebările, dar cel mai important, vom face demonstrații de aplicare ale placii Habito. Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, trebuie doar să veniți și să vedeți! 

Doar așa aveți posibilitatea de a testa “pe viu” calitățile plăcii Habito: fixarea ușoară cu un simplu șurub, rezistență la lovituri, montajul ușor, similar plăcilor din gips-carton.

Vă așteptăm la CARAVANA HABITO!

Descarca regulamentul campaniei de aici.