Despre noi

Ce este Club Rigips?

Club Rigips este o comunitate online, de profesionişti în construcţii şi amenajări interioare, care te primeşte cu braţele deschise!  

Suntem online din 2013 şi am evoluat an după an. În 2015 am lansat acest nou format, care conţine articole şi clipuri video care să-ţi vină în ajutor.

Te-ntrebi ce poți face pe clubrigips.ro, meștere?

  • Te conectezi rapid la informaţiile despre produsele Rigips® și Rimano®, oricum ţi-e la îndemână : computer, tabletă sau smartphone!
  • Ai acces la informaţii despre produse, articole şi clipuri video care să-ţi vină în ajutor;
  • Afli informații utile despre prepararea şi aplicarea produselor;
  • Descoperi mici secrete pentru o montare perfectă a plăcilor de gips-carton;
  • Afli soluţii la problemele care pot apărea, dar si sfaturi de la specialişti sau de la alţi utilizatori;

 

ClubRigips.ro îți transformă BONURILE FISCALE cu produse Rimano® sau Rigips® în PUNCTE și apoi în PREMII.

Afli de mai jos detalii despre cum funcționează programul campaniei în 2016 și ce trebuie să faci:

  1. Cumpără produse Rigips® (plăci de gips-carton Rigips®, profile metalice Rigiprofil®, saci de ipsos Rimano® sau Rigips®).
  2. Păstrează bonul fiscal (ăsta-i secretul, el te va ajuta să aduni puncte și să iei premii).
  3. Fotografiază bonul fiscal.
  4. Înscrie fotografia online pe www.clubrigips.ro *
  5. Adună puncte şi noi te răsplătim cu premii. Ai la dispoziţie o mulţime de produse din care să-ţi alegi premiul dorit.

Club Rigips este un proiect Saint-Gobain România. 

 

Cine este Saint-Gobain?


Fondată în 1665 de unul dintre miniştrii regelui francez Ludovic al XIV-lea, Saint-Gobain este compania care a construit oglinzile pentru Sala Oglinzilor din celebrul palat parizian Versailles. Astăzi, Saint-Gobain este unul dintre cele mai mari grupuri la nivel mondial, situându-se în Top 100 al producătorilor de materiale de construcţii. 

Saint-Gobain dezvoltă şi distribuie produse din sticlă, materiale de construcţii (izolaţii, gipscarton, mortare), ceramică, plastic, cristale şi materiale abrazive de înalta calitate şi performanţă.

În România, Saint-Gobain este prezent în următoarele domenii: producţia de sticlă float (Saint-Gobain Glass România), izolaţii (Saint-Gobain Isover România), gips-carton (Rigips România), mortare industriale (Saint-Gobain Weber România), materiale abrazive (Saint-Gobain Abrazivi) şi prelucrarea lemnului (MTI Impex SRL).