Rimano Top: pașii corecți pentru pereții perfecți

Rimano

Rimano Top este un glet de finisare, ultrafin, din ipsos alb. Dacă vrei să te alegi cu niște pereți perfecți, urmează pașii de mai jos:

 

1. Pregăteşte peretele (asigură-te că l-ai şlefuit după ce ai aplicat Rimano Bianco)

2. Pregăteşte vasele şi uneltele

SUGESTIA RIMANO: Folosiţi vase şi unelte curate!

 

ŞTIAI CĂ: Ipsosul pulbere sau întărit pe unelte, vase, precum şi alte impurităţi scurtează timpul de lucru al produsului? 

 

3. Toarnă 12 litri de apă în vasul cu care lucrezi.

SUGESTIA RIMANO: Foloseşte apă curată la temperatura ambientală, în caz contrar există riscul reducerii timpului de lucru – pasta se întăreşte mai repede decât ţi-ai dori.


4. Presară 20 de kg de Rimano Top în apă

SUGESTIA RIMANO: Dacă vrei să prepari o cantitate mai mică de material, păstrează raportul de "1,2 la 2" - la 6  litri apă, adaugă 10 kg de Rimano Top.


5. Aşteaptă 3 minute să se îmbibe pulberea cu apă.


6. Amestecă manual sau cu mixerul, o singură dată, până la obţinerea unei paste omogene.


7. Verifică consistența.

ȘTIAI CĂ: Pasta se poate subția cu apă?

 

SUGESTIA RIMANO: Pentru aplicarea în strat gros, fă pasta mai vâscoasă. Pentru un strat subțire, fă-o mai fluidă.

8. Poţi să te apuci de treabă. Îţi recomandăm să faci aplicarea manual, într-un strat sau în straturi succesive, până ce obţii o suprafaţă netedă şi plană, de culoare albă.

ȘTIAI CĂ: Rimano Top se aplică în straturi de grosimi de la 0 la 1 mm? Timpul de lucru al produsului este de 1 oră și 50 de minute.

 

SUGESTIA RIMANO: Dacă primul strat de încărcare este foarte uscat, trebuie să uzi suprafața de lucru pentru a crea aderență pentru stratul de finisare.

 

9. Nu uita să te bucuri de rezultat și...să ne inviți să îți admirăm munca: fotografiază pereții lucrați cu Rimano Top și postează imaginea în contul tău Club Rigips. Mulțumim că ai ales Rimano și spor la treabă să ai!