Rigips Duoglet: pașii corecți pentru pereții perfecți

Rimano

Rigips Duoglet este un glet din ipsos alb cu timp de lucru îndelungat, destinat finsajelor interioare (pentru nivelare şi finisare în aceeaşi zi), aplicabil manual, în strat între 2 mm şi 10 mm. Dacă vrei să te alegi cu niște pereți perfecți, urmează pașii de mai jos:


1. Pregăteşte peretele.


2. Pregăteşte vasele şi uneltele.

ȘTIAI CĂ: Ipsosul pulbere sau întărit pe unelte, vase, precum şi alte impurităţi scurtează timpul de lucru al produsului? 

 

SUGESTIA RIGIPS: Folosește vase şi unelte curate!

 

3. Toarnă 5 litri de apă în vasul cu care lucrezi.

SUGESTIA RIGIPS: Foloseşte apă curată la temperatura ambientală, în caz contrar există riscul reducerii timpului de lucru – pasta se întăreşte mai repede decât ţi-ai dori

 

4. Presară 10 de kg de Rigips Duoglet în apă.

 

SUGESTIA RIGIPS: Dacă vrei să prepari o cantitate mai mică de material, păstrează raportul de 5 l apă – 10 kg produs Rigips Duoglet (exemplu: dacă adaugi 2,5 litri apă, atunci presari 5 kg de Rigips Duoglet).

 

5. Aşteaptă 3 minute pentru ca întreaga cantitate de pulbere să fie îmbibată de apă.

 

6.Amestecă manual sau cu mixerul, o singură dată, până la obţinerea unei paste omogene.

 

7.Verifică consistența.

ȘTIAI CĂ: Pasta se poate subţia cu apă?

 

8. Poţi să te apuci de treabă. Aplicarea se face manual, într-un strat sau în straturi succesive, până când obţii o suprafaţă netedă şi plană de culoare albă.

ȘTIAI CĂ: Rigips Duoglet se aplică în straturi de grosimi de la 2 la 10 mm? Timpul de lucru al produsului este de 90 minute.

 

 

SUGESTIA RIGIPS: Prepară pasta într-o consistență mai subțire (aprox 10 kg de produs în 6 l de apă) și aplică cel de-al doilea strat în aceeaşi zi, ud pe ud, după aproximativ 1 oră de la aplicarea primului strat.

 

 

9. Nu uita să te bucuri de rezultat și ...să ne inviți să îți admirăm munca: fotografiază pereții lucrați cu Duoglet și postează imaginea în contul tău Club Rigips. Hai, spor să ai!