Panourile Rigitherm te-ajută să termoizolezi rapid și sigur

Gips-carton

Cum mai merge treaba, meștere? Azi am vrea să îți povestim puțin despre Panourile Rigitherm®.  Le recomandăm pentru izolarea termică a pereților la interior – altfel spus, meștere, obții izolare termică instant, fără risc de umiditate sau mucegai.

Rigitherm® sunt compuse din două straturi lipite, unul din placă de gips-carton și unul din polistiren expandat.  

Știai că: Izolarea termică îmbunătățește confortul locuinței pe tot parcursul anului și reduce diferența de temperatură dintre perete și mediul interior? 

Izolarea la interior este o soluție preferată:

- în cazul clădirilor istorice sau care au o fațadă cu valoare estetică ridicată ce trebuie păstrată ca atare;

- în cazul în care proprietarul unui apartament de bloc dorește o soluție rapidă pentru apartamentul său, fără a-I implica pe vecini și fără tam-tam-ul de a monta schele (cum se întâmplă în cazul izolării termice la exterior);

Rigitherm® este  potrivit  pentru renovări, în cazul în care nu se poate realiza termoizolarea  la  exterior. În plus, suprafața să se poate finisa ușor prin vopsire sau tapetare. 

 Principalele avantaje ale termoizolării cu Rigitherm® sunt: 

 •  Ușurință la montaj – pe românește, nu ai nevoie de calificări speciale, ore întregi de training-uri sau cine știe ce diplome. Asta pentru că Rigitherm® se montează ușor cu un adeziv pe bază de ciment pentru polistiren; 

 • Un singur om poate fi erou, adică poate face toată treabă. Cu alte cuvinte, meștere, poți monta singur panourile Rigitherm. 

 • Cost redus-uneltele folosite sunt minime: fierăstrău, dreptar, nivela, ruletă, cutter, mistrie, gletiera și găleata. 

 • Independența - te-am băgat în ceată? Hai să facem lumina: nu depinzi de vecini sau de autorități, nu ai nevoie de aprobări, poți să termoizolezi când vrei. În plus, nu depinzi nici de vremea de afară.  

 • Confort interior imbunătățit - temperatura pereților crește simțitor (cât o vezi cu ochii – nu, glumeam, dar chiar o să o simți)