Habito® - Primul zid din gips-carton!

Gips-carton

Meștere, știm că te-ai obișnuit să folosești anumite produse – îți plac, lucrezi ușor cu ele, ai experiență de lucru, știi cum se folosesc. Toți facem asta, e comod și sigur.

Ce te faci însă dacă apare un produs nou, mai bun, care îți poate ușura munca, care îl poate face pe beneficiar mai fericit? Doar știi și tu că cerințele beneficiarilor se tot schimbă de la an la an. Greu să ții pasul, ai putea spune – însă nu e chiar așa, mai ales dacă ai și tu beneficii.

Hai să nu mai prelungim suspansul. Te invităm să faci cunoștință cu Habito® - Primul zid din gips-carton, care îți poate aduce 3 puncte pentru fiecare placă achiziționată până la 31 decembrie 2018!

Placa Habito® aparține unei noi generații de produse revoluționare, ce conţine tocătură de fibră de sticlă în miezul de ipsos şi feţe rezistente din hârtie speciala. La ce ajută asta? Păi, îți permite să fixezi cu ușurință obiectele decorative, obiectele de mobilier, echipamentele multimedia, aparatele electrocasnice, galeriile de perdele, cuiere, rafturi sau allte sarcini. Cum? Simplu, direct pe suprafaţa plăcii.

Iată care sunt avantajele plăcii Habito®!

PUTERNICĂ!

Orice obiect poate fi suspendat în casă. 

Un strat de placă la un perete de compartimentare realizat cu Habito®, poate prelua o sarcina de 15 kg pe un singur punct de prindere (surub).

Dacă folosești placa din gips-carton Habito, poți prinde cu mare ușurință obiectele direct pe suprafata peretelui, fiecare punct de prindere (surub cu diametrul 5 mm) poate prelua o sarcină garantată de 15 kg. Practic, cu Habito®, poți să zici pas lucrurilor complicate. Iar beneficiarul îți va mulțumi. Nu se poate să nu fi visat el deja să prindă un televizor mare direct în perete sau chiar toată mobila – ca deh, așa se poartă acum!

 

IZOLEAZĂ FONIC

Ai aflat ceva picanterii din viața beneficiarului? Cântă la vreun instrument? Copilul ia lecții de chitară acasă? Sau îi place să asculte muzica tare sau poate să cânte în baie? Izolare fonica de exceptie pentru muzicienii aspiranti din familie.

Atunci, potrivita este placa din gips-carton Habito®.

Sistemele realizate cu Habito® reduc semnificativ zgomotul din încăperi alăturate. Pereții realizați cu dublă placare (adică o placă Habito și o placă din gips-carton Rigips® RB tip A) oferă o izolare fonică de excepție între încăperi. Mai exact – dacă vrei să dai pe spate beneficiarul, poți să îi dai și cifre - indicele de izolare fonică este de 56 Db.

 

FIXEZI UȘOR

Ghici ce? Pentru placa Habito® nu ai nevoie de dibluri, ancore expandabile tip Molly, șurubelnită electrică sau alte piese complicate de fixare. Cum faci? Folosești holtșuruburi standard pentru lemn (de 5 mm) și le înșurubezi direct în placă, cu o șurubelniță simplă. Patru astfel de șuruburi susțin până la 60 kg. Și gata, te poți așeza confortabil în fotoliu să-ți admiri munca.

 

REZISTĂ!

Zi tu drept, nu ți s-a întâmplat să te enervezi uneori (din nimicuri sau...dar nici nu mai contează din ce) și să trântești ușile prin casă? Crede-ne, toți facem asta, chiar și beneficiarii. Ce-ai zice să montezi o placă rezistentă la lovituri: o ușă trantită, un scaun impins la perete, etc.? Într-o casă în care mai sunt și copii, accidentele de tipul ăsta pot fi la ordinea zilei: un perete bușit, un scaun lovit de perete. Ei bine, pereții realizați cu Habito® oferă o rezistență superioară la loviturile de zi cu zi.

Cu Habito®, construim primul zid din gips-carton,  superior pereților din gips-carton cu plăci obișnuite. 

Află detalii despre placa Habito aici: http://www.habito.ro/