880 puncte Adaugă în coș

Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Descrierea Produsului

CLASA ENERGETICA A++

- Garanteaza o economie substantiala de energie, comparativ cu masinile din clasa A+ si A. Economisesti vizibil cu fiecare factura!

   

CAPACITATE INCARCARE 5 kg

- O capacitate de incarcare standard, perfecta pentru nevoile zilnice. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale!

   

TURATIE MAXIMA 1200 rpm

- Numarul de rotatii reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 400 de rotatii pe minut, valoarea maxima atingand 1200 de rotatii. Alegi numarul de rotatii potrivit hainelor tale!

   

DOOR OPENING ANGLE 155˚

- Unghiul de deschidere de 155˚al usii permite accesarea facila a interiorului cuvei.

   

CULORI INCHISE

- Program de spalare special conceput pentru articolele de culoare inchisa ce ofera o ingrijire optima. Spalarea se efectueaza cu miscari delicate, la temperaturi scazute. Pastrezi intensitatea culorilor hainelor pentru mai mult timp!

   

CHILD LOCK

- Permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Aparatul tau Arctic este gandit sa iti ofere un plus de siguranta, fiind potrivit pentru tine si familia ta. Copiii tai se pot juca langa masina de spalat, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent.

   

DESIGN S-SHAPE

- Reprezinta design-ul peretilor laterali ai masinii de spalat, gandit sa reduca nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului. Speli cu minim de zgomot!

   

BUMBAC ECO (rece-60˚C)

- Program de spalare economica a rufelor rezistente din bumbac. Speli hainele rezistente, cu consum redus de energie si apa!

   

CLATIRE

- Program dedicat clatirii sau apretarii rufelor. Ai rufe perfect limpezite, fara efort suplimentar, intr-un timp foarte scurt!

   

LANA

- Program usor de folosit pentru haine dificil de curatat, precum cele din lana. Articolele din lana sau alte tesaturi delicate nu vor fi deteriorate. Acum poti spala hainele din lana in siguranta si fara efort!

   

SPALARE MANUALA (rece-30°C)

- Program de spalare delicata, dedicat hainelor deosebite care in general nu se spala in masina de spalat. Speli in siguranta si fara efort, chiar si rufele care necesita spalare manuala.

   
PRESPALARE
   

FLOW-CONTROL

- Sistem special de sigilare a scurgerii ce pastreaza detergentul in masina pana in momentul clatirii. Astfel, cantitatea de detergent este folosita la maxim, aducandu-ti economii de pana la 5.5 kg in fiecare an, alaturi de o economie substantiala de apa si energie electrica.

   

SISTEM ELECTRONIC DE CONTROL AL BALANSULUI

- Sistemul distribuie uniform rufele in interiorul tamburului (recipientul in care sunt spalate rufele), diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, pentru o functionare mai silentioasa. Poti folosi masina de spalat Arctic in orice moment al zilei. Speli eficient si cu minim de zgomot!

   

BUMBAC

- Stim cat de important e sa iti pastrezi hainele preferate intr-o conditie buna. De aceea, programul Bumbac asigura protectia tesaturilor de bumbac in timpul spalarii.

   

EXPRES 14 min. (rece-30°C)

- Cel mai scurt program de spalare, destinat unui volum redus de rufe cu grad redus de murdarie. Obtii prospetime de durata in timp record!

   

MIXT 40 (rece-40°C)

- Permite spalarea impreuna a articolelor din materiale diferite, dar de aceeasi culoare. Vrem ca hainele tale sa isi pastreze culorile si sa arate ca noi, dupa purtari repetate. Poti spala tesaturi diferite, dintr-o singura incarcare!

   

STOARCERE+EVACUARE

- Adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si asigura evacuarea completa a apei din masina de spalat. Programul iti vine in ajutor atunci cand doresti ca rufele tale sa se usuce rapid. Ai haine perfect stoarse, fara efort!

   
SPALARE RAPIDA
   

AMANARE PORNIRE

- Functia iti permite programarea spalarii intr-un interval de 9 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de spalare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate.

 

   

CAMASI (rece-60°C)

- Program dedicat camasilor din bumbac, articolelor din materiale sintetice sau combinate. Programul iti garanteaza cu tinuta ta de birou va fi mereu impecabila. Speli camasile in conditii optime!

   

SPORT

  - Program dedicat spalarii echipamentelor sportive din bumbac sau tesaturi sintetice care au fost purtate pentru putin timp. De-acum, alergarea de dimineata va fi mai placuta, iar hainele tale de antrenament vor fi mereu curate!

   

SINTETICE

- Programul Sintetice este special gandit pentru protectia hainelor mai putin rezistente, care sunt din material sintetic. Astfel, scapi de grija uzurii hainelor datorate spalarii

   

ANTIALERGIC

- Program de igienizare cu un timp mai lung de incalzire si un ciclu suplimentar de clatire, pentru rufele bebelusilor si ale persoanelor alergice. Masina de spalat Arctic este potrivita pentru fiecare membru al familiei tale. Speli cu minim de efort hainele persoanelor cu pielea sensibila!

   

DELICATE 30°C

- Program pentru spalarea hainelor cu tesaturi delicate, ce nu necesita o curatare intensiva. Chiar si cele mai fine tesaturi sunt curatate in siguranta!

   

SPALARE RAPIDA

- Program dedicat hainelor din bumbac, cu un grad redus de murdarie. Ai haine gata de purtare, in cel mai scurt timp posibil.

[emag-video width="" height="" video-id="11635"][/emag-video]
[emag-video width="" height="" video-id="11636"][/emag-video]
[emag-video width="" height="" video-id="11637"][/emag-video]

Premii câștigate

  • 2
  • 0
  • 4
  • 5
Adauga bonuri