Renovează rapid cu Rigips Duoglet - strat de încărcare și strat de finisare 2în1

Rimano

Meştere, dacă ai în plan să renovezi rapid o clădire veche, îţi recomandăm Rigips Duoglet. 

Acesta este un glet 2 în 1 pe bază de ipsos alb pe care îl poţi folosi atât pentru lucrări de reparaţii care necesită o încărcare mai mare de produs (de la 3 la 10 mm), cât şi ca produs de finisare, pe care să-l aplici în strat mai subţire (sub 3 mm) ud pe ud, peste stratul anterior de Rigips Duoglet. 

Se aplică şi se şlefuieşte foarte uşor şi, foarte important, atât pentru tine, cât şi pentru beneficiarul lucrării, nu formează nori de praf la şlefuire.

Timpul de lucru este estimat la aproximativ 90 de minute.

Tocmai fiindcă foloseşti acelaşi produs şi pentru nivelare şi pentru finisare, nu va fi nevoie să prepari mai multe produse. Şi pentru că Rigips Duoglet permite aplicarea ud pe ud a stratului de finisare (după aproximativ 30 de minute de la aplicarea stratului de încărcare), timpul necesar pentru finalizarea lucrării va fi mult redus. Şi toată lumea va fi fericită!

Rigips Duoglet are unul dintre cele mai mici consumuri de pe piaţă (1 kg/mp/mm) şi acoperă cu până la 20% mai mult decât alte produse din aceeaşi categorie. Are o plajă extrem de largă de încărcare, între 2 şi 10 mm, astfel încât poţi folosi acest produs pentru mai multe tipuri de lucrări: reparaţii, nivelări, finisări, etc. Mai mult decât atât, produsul îţi permite nivelarea cu ajutorul dreptarului pentru finisarea mult mai rapidă a suprafeţelor mari. 

Rapid şi uşor, termini treaba cât ai zice “Duoglet”. Spor la treabă!